Főfogásnak valók

 

Marhalábszár pörkölt 1350,-
Csülökpörkölt 990,-
Vaddisznó pörkölt 1950,-
Erdeigombás szarvasragu 2200,-
Mangalica aprópecsenye 1950,-
Fokhagymás sajtos csirkemell roston 1290,-
Kapros juhtúróval töltött csirkemell 1690,-
Csirkemell tökmagos sajtmártással 1450,-
Roston csirkemell sült zöldségekkel 1450,-
Rántott sertésszelet 1150,-
Cigánypecsenye 1950,-
Erdélyi fatányéros 2490,-
Hagymás rostélyos 2900,-
   
Főfogásnak valók-Halakból  
Roston pontyfilé erdei gombamártással 1800,-
Pontyfilé sörtésztában 1790,-
Harcsapaprikás 2200,-
Harcsaderék roston tökmagos sajtmártással 2290,-
Harcsafilé "ínyenc" módon 2550,-
Roston fogasfilé kapros házi sajttal 2550,-
Süllőfilé  "Jóasszony" módra 2550,-
Süllő egészben 80,-/ dkg
Poroszlói halfatányéros 2450,-
Páros halastál 4900,-